ROT-Avdrag

 

Trots att ROT-avdraget sänktes från 50% till 30% efter årsskiftet finns det fortfarande pengar att spara. Om du t ex behöver nyttja hela ditt ROT-avdrag på ett arbete för 50 000 kronor (per ägare) blir din skattereduktion ändå 15 000 sek. Det är inte dåligt det heller.

Det finns många typer av jobb som utförs av rörmokare som ger dig rätt att nyttja ROT-avdraget.

Kanske har ni länge funderat på en renovering av badrum eller kök? Vi har behöriga samarbetspartners som utför snickeriarbetet och vi tillhandahåller detta samt våra VVS-tjänster. Kontakta oss så plockar vi fram en helhetslösning som passar just er och era önskemål! Drömköket eller badrummet som gjort för härliga SPA-kvällar kanske inte är så långt bort som du tror.

Vi debiterar dig som kund 30% av arbetskostnaden. Resterande arbetskostnad begärs från skattemyndigheten. När du betalat din faktura från oss skickar vi in en ansökan till skatteverket för avdraget. Informationen om detta finns på din faktura. Kontakta oss gärna, så berättar vi mer! 0720485470  På skatteverkets hemsida kan du läsa mer om ROT, där finner du även en lista på vilken typ av arbete det är ok att få avdrag på.

https://www.skatteverket.se/privat/fastigheterbostad/rotrutarbete.4.2e56d4ba1202f95012080002966.html